lauantai 24. lokakuuta 2015

HIHS 2015: Duendecillo P ykkönen myös GP Kürissä

FWB-ori Duendecillo P otti ruotsalaisen ratsastajansa Jeanna Högbergin kanssa voiton myös Horse Show'n tämänpäiväisessä Grand Prix Kürissä. Ratsukon työskentely oli tälläkin kertaa erittäin varmaa, ohjelman kohokohtia olivat mm. hienot vaihtosarjat. Voittoprosentit olivat 72,100. Eevamaria Porthan-Broddell ja kisaradoilta eläkkeelle Horse Show'n jälkeen jäävä 19-vuotias Solos Lacan paransivat sijoitustaan torstailta yhden pykälän olleen tänään kakkosia tuloksella 71,100 prosenttia. Päivän suurin yllättäjä oli kolmanneksi sijoittunut ratsukko Anna von Wendt - Denzel. von Wendt teki ehjän suorituksen, jossa oli paljon erittäin onnistuneita osuuksia ja myös riittävästi vaikeusastetta mm. kaarevilla urilla ratsastettujen vaihtosarjojen muodossa. Kolmas sija irtosi prosentein 69,900. Sijoituksille ylsi myös kolmas suomalainen Elisabet Ehrnroothin oltua Wizard II:llaan viides (67,725 %).

Mikaela Lindh paransi sijoitustaan torstailta jääden ensimmäisenä palkintosijojen ulkopuolelle. Hän ja Skovlunds Gamin G olivat tänään kuudensia (66,800 %). Kikka Suomio ja Flourian olivat kahdeksansia (66,200 %). Stella Hagelstamin ja New Hill Julitrean sijaluku oli 11 (62,650 %).